Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου : «Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου : «Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

Ο Ρουμάνος τεχνικός Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και αποθέωσε τους παίκτες του για το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0 και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το νταμπλ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αποθεώνει τους παίκτες του. «Τα παιδιά έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Να μείνουμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ ως η πιο επιτυχημένη ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Δικεφάλου στο flash interview μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι χαρούμενος! Υπήρχε πίεση, παίζαμε για ένα τρόπαιο, ήταν μια ολόκληρη σεζόν, αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Πίεση γιατί παίζαμε για το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, γιατί είχαμε μια σεζόν που πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα.

Τα παιδιά έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε και να μείνουμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ως η πιο επιτυχημένη ομάδα!»

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024