Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Από τις αρχές του 2020 θα τεθούν σε κυκλοφορία τα χαρτονομίσματα που θα φέρουν τη νέα ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας όπως ανακοίνωσε ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας σε συνέντευξη τύπου.
Όπως έγινε γνωστό αρχικά θα κυκλοφορήσουν τα χαρτονομίσματα των 500 δηναρίων και θα ακολουθήσουν αυτά των 10 δηναρίων.
Τα νέα χαρτονομίσματα θα τυπωθούν μόνο στη «μακεδονική» γλώσσα και όχι και στην αλβανική.
Όσον αφορά τα υφιστάμενα χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν με την προηγούμενη συνταγματική ονομασία της χώρας, αυτά θα αποσυρθούν σταδιακά, όπως ανακοινώθηκε «με βάση τους φυσικούς κύκλους χρήσης και τις τρέχουσες ανάγκες». Υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί μια πενταετία για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!