Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρχισε ο... τελικός : Συγκρούσεις ΔΙΑΣ - ΑΕΚτζήδων στην Αττική Οδό

Άρχισε ο… τελικός : Συγκρούσεις ΔΙΑΣ – ΑΕΚτζήδων στην Αττική Οδό

Μεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης, με οπαδούς της ΑΕΚ να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις

Ο τελικός της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ… ξεκίνησε από την Παρασκευή 10/5. Με διαιτητή την… Αστυνομία! Η τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην εποχή της Εξυγίανσης και των τελικών με… προσκλήσεις και Face Control ξεκίνησε από τους δρόμους της Αθήνας. Και ξεκίνησε με ένα εκρηκτικό κοκτέιλ από μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια, μάχες σώμα με σώμα, καταστροφή περιουσιών.

Τι κι αν οι αστυνομικές αρχές έχουν προβλέψει να υπάρχουν 3.000 αστυνομικοί στο άδειο ΟΑΚΑ, για να προφυλάξουν… 1000 (και κάτι) οπαδούς, επίσημους και συγγενείς των παικτών των δύο ομάδων, οι εχθροπραξίες ξεκίνησαν ακριβώς 24 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα. Με οπαδούς της ΑΕΚ να συγκρούονται με δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, στο ύψος της Μεταμόρφωσης!

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνεται και από το αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά και από μαρτυρίες έντρομων πολιτών, οπαδοί της ΑΕΚ που κινούνταν στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης, είχαν άγρια συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Από τη μία οι οπαδοί της Ένωσης να χρησιμοποιούν μολότοφ και ό,τι άλλο είχαν να πετάξουν και από την άλλοι οι αστυνομικοί να προσπαθούν να τους απωθήσουν / εμποδίσουν με χημικά, εμποδίζοντάς τους να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικές αρχές παρακολουθούσαν το κομβόι των οπαδών της Ένωσης και είχαν πληροφορίες ότι είχαν σκοπό να προβούν σε έκνομες ενέργειες και για αυτόν τον λόγο επενέβησαν δυναμικά. Χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει ακόμη γνωστό τι ακριβώς συνέβη και κυρίως πού πήγαιναν και ποιους σκοπούς είχαν.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024