Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποβιβάζεται στην Α2 αν δεν εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Υποβιβάζεται στην Α2 αν δεν εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Όπως ενημέρωσε η νομική σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ, στο άρθρο 5, υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά για υποβιβασμό σε περίπτωση μη συμμετοχής στα πλέι οφ κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ η νομική σύμβουλος, κα Γονιδάκη, ενημέρωσε τις ομάδες πως βάσει του Άρθρου 5 της Ειδικής Προκήρυξης, όποια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ υποβιβάζεται στην Α2, ενώ λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος το επιβεβαίωσε με σχετικές δηλώσεις του.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές. Μετά το τέλος του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια δεύτερη συνεδρίαση πολλών ωρών. Συζητήθηκαν πολλά θέματα. Καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα: σύνθεση ομάδας εργασίας από αύριο το πρωί για όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ. Την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστούν οι προτάσεις από τους ιδιοκτήτες. Φάνηκε πως υπάρχει θέληση να βρεθεί λύση.

Τα πλέι οφ θα αρχίσουν μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία, μόλις είναι έτοιμες οι υπηρεσίες να το κάνουν αυτό. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε τις προτάσεις όλων των ομάδων. Μετά θα υπάρξει συνάντηση ιδιοκτητών για την αναδιάρθρωση πρωταθλήματος.

Δεν ξέρω αν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ. Την Τετάρτη θα γίνει νέο συμβούλιο ιδιοκτητών που θα ψηφίσουν επί των προτάσεων.

Με βάση τις νομικές υπηρεσίες του ΕΣΑΚΕ, όποια ομάδα δεν κατέβει, υποβιβάζεται στην Α2. Αυτό λέει ο κανονισμός».

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024