Ποιος ξένος διαιτητής ορίστηκε στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό διαιτητή Φέλιξ Τσβάιερ για να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (11/5, 20:30, ΟΑΚΑ)
Ο 38χρονος Φέλιξ Τσβάιερ είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Γερμανός διαιτητής είναι η επιλογή της ΚΕΔ για τον σαββατιάτικο τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σίφνερ και Αχμούλερ ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Γερμανός, Γιαμπλόνσκι.
Ο Τσβάιερ ανήκει στην κατηγορία των ελίτ διαιτητών της UEFA και σφυρίζει στην Μπουντεσλίγκα από το 2009 ενώ πήρε το σήμα της FIFA το 2012. Έχει διευθύνει 13 παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και πέρυσι ήταν διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα σε Μπάγερν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με νικήτρια την δεύτερη.
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
- Μέση Ανατολή: Το Eurogroup προειδοποιεί για παρατεταμένη αστάθεια – Πιέσεις σε ενέργεια και αγορές


