Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοχαρόπουλος: Πολιτικά παράλογο να επικρίνεται η προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Θεοχαρόπουλος: Πολιτικά παράλογο να επικρίνεται η προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε εκ νέου το ΚΙΝΑΛ ότι «έκανε στροφή στα δεξιά προς στρατηγική συμπόρευση με τη ΝΔ».

«ΤΟ ΚΙΝΑΛ έκανε στροφή στα δεξιά προς στρατηγική συμπόρευση με τη ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε επιλογή προοδευτική αριστερή, αφού έφυγαν οι ΑΝΕΛ», είπε ο νέος υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας για την ένταξή του στην κυβέρνηση.

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κοινές προοδευτικές θέσεις, από την απλή αναλογική μέχρι τα δικαιωματικά και τη συμφωνία των Πρεσπών, μετά την οποία προέκυψε εθνικολαϊκιστικό κύμα που ουσιαστικά διαχώρισε τις προοδευτικές από τις συντηρητικές δυνάμεις, ενώ ταυτόχρονα αποχώρησε ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση και η ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής», σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Σημείωσε ότι έμεινε σταθερός στην άποψη του για τη συμφωνία των Πρεσπών.  «Θα μπορούσα να κατηγορηθώ μόνο αν είχα αλλάξει θέση», πρόσθεσε, αναφερόμενος και στις κατηγορίες της ΝΔ.

«Δεν σβήνουμε διαφορές για το παρελθόν με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολιτικές διαφορές υπάρχουν και σήμερα.  Όμως υπάρχουν αυτά που μας ενώνουν αυτή τη χρονική στιγμή προγραμματικά και πολιτικά», είπε.

Χαρακτήρισε «πολιτικά παράλογο» να επικρίνεται η προγραμματική συμφωνία των κομμάτων. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει στελέχη στον χώρο του που έχουν αλλάξει πέντε κόμματα στην πορεία από ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ. Εγώ δεν έχω αλλάξει κανένα κόμμα, στη ΔΗΜΑΡ είμαι», πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Σχετικά με το χαρτοφυλάκιο του, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι είναι κρίσιμη η στιγμή που αναλαμβάνει λίγο πριν από την τουριστική περίοδο. Είπε επίσης ότι στόχος του είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση με προοδευτικό πρόσημο, να συνδεθεί ο τουρισμός με την πρωτογενή παραγωγή και να αυξηθεί η τουριστική ανάπτυξη.

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024