Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για την προβολή των πολιτικών κομμάτων στις ευρωεκλογές

Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για την προβολή των πολιτικών κομμάτων στις ευρωεκλογές

Στο ΦΕΚ 1560/Τεύχος Β' δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την προβολή των πολιτικών κομμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενόψει των ευρωεκλογών.

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1560/Τεύχος Β’) δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου 2019 η κοινή υπουργική απόφαση για την προβολή των πολιτικών κομμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενόψει των ευρωεκλογών.

Το ΦΕΚ φέρει τον τίτλο: «Καθορισμός των όρων, των προϋποθέσεων και του χρόνου προβολής, κατά την προεκλογική περίοδο, των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων και πολιτικών κινήσεων, που κατέθεσαν δήλωση κατάρτισης συνδυασμού για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που αναλογούν στην Ελλάδα, από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς επίγειας μετάδοσης καθώς και τους φορείς παροχής συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω δορυφόρου».

Την απόφαση υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ, Λευτέρης Κρέτσος.

Διαβάστε την ΚΥΑ στο ΦΕΚ 1560/Τεύχος Β’

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024