Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος με σκοπό να συναντήσει τους γονείς της μικρής Αλεξίας και να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας της 8χρονης από τους θεράποντες γιατρούς.
Απευθυνόμενος στους συγγενείς και στους γονείς του μικρού κοριτσιού έδωσε τις ευλογίες του και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.
«Μακάρι ο Αναστάς Κύριος να δώσει δύναμη στο παιδί» είπε, βγαίνοντας στους δημοσιογράφους ο Αρχιεπίσκοπος και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένεια του κοριτσιού όσο και στους γιατρούς που καθημερινά παλεύουν να κερδίσουν τη δύσκολη μάχη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί για πρώτη φορά εμφανίστηκαν χθες συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, από την Κυριακή του Πάσχα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής