Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Την απέλυσαν από τον δήμο επειδή γύριζε... ερωτικά βίντεο

Την απέλυσαν από τον δήμο επειδή γύριζε… ερωτικά βίντεο

Ήθελε να συμπληρώσει το εισόδημά της κάνοντας μια δεύτερη «δουλειά», αλλά δυστυχώς έχασε και την κύρια. Ο λόγος για μια 28χρονη δημοτική υπάλληλο στην πόλη Λα Πλάσα της Αργεντινής η οποία για να συμπληρώσει το εισόδημά της, όπως λέει, αποφάσισε να γυρίζει ερωτικά βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια

Ήθελε να συμπληρώσει το εισόδημά της κάνοντας μια δεύτερη «δουλειά», αλλά δυστυχώς έχασε και την κύρια. Ο λόγος για μια 28χρονη δημοτική υπάλληλο στην πόλη Λα Πλάσα της Αργεντινής η οποία για να συμπληρώσει το εισόδημά της, όπως λέει, αποφάσισε να γυρίζει ερωτικά βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

https://www.instagram.com/p/BxEXzgmnxIb/

Η Σόνια Πελιζάρι εργαζόταν ως δημοτική υπάλληλλος από το 2011. Το 2017 αποφάσισε να συνδυάσει την εργασία της αρχικά με το μόντελινγκ. Όταν έκανε το μεγάλο βήμα και άρχισε να συμμετέχει σε ερωτικές φωτογραφίσεις και βίντεο, είδε το εισόδημά της να αυξάνεται σημαντικά.

https://www.instagram.com/p/BxBivQlHlOA/

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε ότι με τα επιπλέον χρήματα πληρώνει «το νοίκι του σπιτιού και άλλα πράγματα».

Η παράλληλη εργασία της 28χρονης αποκαλύφθηκε όταν έγινε viral ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται γυμνόστηθη παρέα με μια φίλη της. Η Πελιζάρι παραδέχθηκε ότι έχει γύρισει και άλλα τέτοια βίντεο αλλά επέμεινε ότι η απόλυσή της ήταν άδικη.

https://www.instagram.com/p/BxBiiA3nHFL/

Επίσης, αρνείται τον χαρακτηρισμό «εκδιδόμενη» διευκρινίζοντας ότι οι συμπρωταγωνιστές της σε όλα τα βίντεο είναι επαγγελματίες ηθοποιοί σε αντίστοιχες ταινίες.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ωστόσο, υποστηρίζουν οτι η απόλυσή της δεν σχετίζεται με τη φύση των βίντεο που γύρισε αλλά με το γεγονός ότι απουσίαζε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα από τη θέση της.

Sports in

MVP των πρώτων ημιτελικών του Conference League ο φανταστικός Ελ Κααμπί! (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και ανακηρύχθηκε MVP των πρώτων ημιτελικών του Conference League από τη UEFA.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024