Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είχαν δει τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

Συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα o 52χρονος ο οποίος θεωρείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 53χρονης αδελφής του στο Παλαιό Φάληρο το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε την άτυχη γυναίκα για πολύ καιρό λόγω οικονομικών διαφορών.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είχαν δει τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου και ανακάλυψαν δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» κι ένα αεροβόλο πιστόλι.

Το χρονικό της σοκαριστικής δολοφονίας

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 19:30 απόγευμα Πέμπτης, όταν οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί στην οδό Τρίτωνος, άκουσαν σπαραχτικές φωνές που καλούσαν σε βοήθεια.

Μέσα σε λίγα λεπτά, από τη στιγμή που άκουσαν τις φωνές της άτυχης δασκάλας για βοήθεια, είδαν τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης σηκώθηκε και με ψύχραιμα βήματα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ένας από τους καταστηματάρχες τον ακολούθησε από απόσταση και τον είδε μπροστά σ’ ένα αυτοκίνητο να κλείνει ένα σουγιά, να τον βάζει στην τσέπη του, να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του και να διαφεύγει από το σημείο.

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του αδελφοκτόνου

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών εξελίχθηκε η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου, που κατηγορείται ότι σκότωσε την 53χρονη αδελφή του κάτω από το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα που φιλοξενεί βίντεο από τη σύλληψη.

Ειδικότερα, το απόγευμα έφτασαν στην Καλλιθέα άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον αδελφό της 53χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ο 52χρονος άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικα προβλήματα και αναζητούνταν από την αστυνομία ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της αδελφής του, φέρεται να επέστρεψε σήμερα στο πατρικό του σπίτι στην Καλλιθέα συνοδευόμενος από άγνωστο άνδρα.

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς και στο διαμέρισμα εισέβαλαν οι άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τους δυο άνδρες.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024