Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στο Π. Φάληρο: Ο δράστης απειλούσε επανειλημμένα την αδερφή του

Δολοφονία στο Π. Φάληρο: Ο δράστης απειλούσε επανειλημμένα την αδερφή του

Ο δράστης και αδερφός της 53χρονης την απειλούσε για καιρό λόγω οικονομικών διαφορών: της είχε σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου με σουγιά και της χτυπούσε το κουδούνι απειλώντας ότι θα την σκοτώσει.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την δολοφονία της 53χρονης δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο το απόγευμα της Πέμπτης. Ο δράστης και αδερφός της 53χρονης την απειλούσε για καιρό λόγω οικονομικών διαφορών.

Σοκαριστικές είναι οι διηγήσεις των αυτόπτων μαρτύρων για την αποτρόπαια πράξη του 50χρονου. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως είδαν τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

Ο δράστης και αδελφός του θύματος έχει εξαφανιστεί και πλέον καταζητείται από τις Αρχές.

Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου και ανακάλυψαν δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» κι ένα αεροβόλο πιστόλι.

Είχε αλλάξει σπίτι η 53χρονη λόγω των απειλών του αδερφού της

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο αδελφός του θύματος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν ενταθεί. H αδελφή του είχε φύγει από το πατρικό τους στην Καλλιθέα, διότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την ζοφερή κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγο των προβλημάτων που προκαλούσε συχνά ο 50χρονος.

Εντούτοις, ο αδελφός της ποτέ δεν σταμάτησε να την ενοχλεί και κυρίως να την απειλεί για την ζωή της, με αφορμή κληρονομικές και οικονομικές διαφορές.

Το τελευταίο χρόνο είχε φτάσει στο σημείο να σκάσει με σουγιά και τα τέσσερα λάστιχα στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, ενώ συχνά χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού της και την απειλούσε πως θα την σφάξει.

Το χρονικό της σοκαριστικής δολοφονίας

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 19:30 απόγευμα Πέμπτης, όταν οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί στην οδό Τρίτωνος, άκουσαν σπαραχτικές φωνές που καλούσαν σε βοήθεια.

Μέσα σε λίγα λεπτά, από τη στιγμή που άκουσαν τις φωνές της άτυχης δασκάλας για βοήθεια, είδαν τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης σηκώθηκε και με ψύχραιμα βήματα απομακρύνθηκε από το σημείο. Ένας από τους καταστηματάρχες τον ακολούθησε από απόσταση και τον είδε μπροστά σ’ ένα αυτοκίνητο να κλείνει ένα σουγιά, να τον βάζει στην τσέπη του, να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του και να διαφεύγει από το σημείο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024