Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλβέρδε: Δεν ήθελα να ρισκάρω

Βαλβέρδε: Δεν ήθελα να ρισκάρω

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Θέλτα, για τις πολλές αλλαγές που έκανε, αλλά και για τον τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αγώνα με τη Θέλτα, καθώς παρότι ξεκούρασε παίκτες για να μην ρισκάρει, είδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ να τραυματίζεται.

Ο ισπανός τεχνικός τόνισε πως ο τραυματισμός του γάλλου επιθετικού είναι πισωγύρισμα, ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο και για αυτό έκανε τόσες αλλαγές, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι λέγοντας πως η ομάδα του δεν έκανε τίποτα καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ντεμπελέ: «Έχει ένα μυϊκό τραυματισμό, θα δούμε αύριο (5/5). Δεν έχουμε καμία εξήγηση, γιατί στο προηγούμενο ματς έπαιξε λίγο και δεν είχε κούραση. Δεν είναι ο ίδιος τραυματισμός με την προηγούμενη φορά, είχε ζεσταθεί καλά. Χάνουμε ένα σημαντικό παίκτη και θα είναι πισωγύρισμα να μην παίξει στα επόμενα ματς. Δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο και να βάλω τον Κουτίνο στη θέση του».

Για το παιχνίδι: «Κυριαρχήσαμε σε μερικές στιγμές, αλλά πέτυχαν το πρώτο γκολ που τους έδωσε τη δυνατότητα να νικήσουν ανοικτά κι εμείς δεν απαντήσαμε. Παίξαμε με πολλά νέα πρόσωπα και μας ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα καλά, για να σκοράρουμε».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024