Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφυγή στον ΠΑΟ ο μάνατζερ του Τσάβες

Προσφυγή στον ΠΑΟ ο μάνατζερ του Τσάβες

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ και οι αξιώσεις του γραφείου που εκπροσωπεί τον πρώην αργεντινό επιθετικό του «τριφυλλιού» Αντρές Τσάβες

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα εκδικάζεται στην Πειθαρχική Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, που κατέθεσε η εταιρεία «Majorstar Enterprieses Ltd».

Προφανώς για όφελος της πράσινης ΠΑΕ εις βάρος της…

Ποια είναι, όμως, αυτή η εταιρεία; Είναι το γραφείο μάνατζερ που μεσολάβησε για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό του Αργεντινού επιθετικού Αντρές Τσάβες. Ο οποίος ήρθε από την Μπόκα Τζούνιορς το καλοκαίρι του 2017, με τον Ουζουνίδη τότε προπονητή. Ο Τσάβες δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα και για οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους, παράτησε την ομάδα κι επέστρεψε στην πατρίδα του από το Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, φέρεται να οφείλει στο γραφείο ένα ποσό που πλησιάζει τις 60.000 ευρώ. Επικεφαλής του γραφείου «Majorstar Enterprises Ltd» είναι ο Φερνάντο Ιντάλγο, ο οποίος μένει συχνά στη χώρα μας και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ο Ιντάλγο, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει προσπάθησε αρκετές φορές να έρθει σε συμβιβασμό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά όπως είναι προφανές από την προσφυγή, δεν τα κατάφερε.

Η υπόθεση έχει οριστεί να εκδικαστεί τη Δευτέρα, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει αναβολή. Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι οφειλές σε μάνατζερ, δεν έχουν επίπτωση στο θέμα της άδειας. Η ΟΥΕΦΑ δίνει προτεραιότητα στις οφειλές σε παίκτες, προπονητές και ομάδες και δεν επηρεάζει τη διαδικασία αδειοδότησης, το χρέος σε έναν ατζέντη.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024