Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος: Λαμπερή κουμπάρα σε κρητικό γάμο

Μαρία Μενούνος: Λαμπερή κουμπάρα σε κρητικό γάμο

Όλα τα βλέμματα τράβηξε η Μαρία Μενούνος, η οποία βρέθηκε στην Κρήτη, καθώς ήταν κουμπάρα σε γάμο ενός πολύ καλού της φίλου...

Όλα τα βλέμματα τράβηξε η διάσημη παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής, Μαρία Μενούνος, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ήταν κουμπάρα σε γάμο ενός πολύ καλού της φίλου.

Λάμψη, αστραφτερά χαμόγελα και άρωμα Αμερικής γέμισε ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, στο Ηράκλειο Κρήτης όπου η Ήρα Βουτσαλά και ο Σωτήρης Κυρανάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κουμπάρα ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος η οποία είναι στενή φίλη με το ζευγάρι, καθώς ο Σωτήρης και η Ηρακλειώτισσα Ήρα, είχαν παντρέψει την Μενούνος και τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του στο Ηράκλειο.

Το ραντεβού λοιπόν για το γάμο δόθηκε στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου όπου πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς προκειμένου να παραβρεθεί στην όμορφη στιγμή που ζευγαριού που αποφάσισε να ενώσει τις ζωές του και να ακολουθήσει μία κοινή πορεία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και πρόσωπα της showbiz, όπως η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς, ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγο του, ενώ στο τραπέζι του γάμου βρέθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης διασκεδάζοντας τους προσκεκλημένους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το γάμο:

πηγή: neakriti.gr

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024