Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια πιο προσωπική ματιά στη ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια πιο προσωπική ματιά στη ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν

Η έκθεση «Intimate Audrey» προσφέρει μια ενδόμυχη ματιά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της θρυλικής ηθοποιού του Χόλιγουντ Όντρει Χέπμπορν

Μια έκθεση που προσφέρει μια ενδόμυχη ματιά στη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν άνοιξε τις πύλες της στις Βρυξέλλες, με αφορμή την 90η επέτειο από τη γέννηση της θρυλικής πρωταγωνίστριας του Χόλιγουντ.

Την έκθεση με τίτλο «Intimate Audrey» επιμελήθηκε ο γιος της, Όντρεϊ Χέπμπορν, Σον Χέπμπον Φέρερ και σε αυτήν παρουσιάζονται εκατοντάδες φωτογραφίες από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της μεγάλης ντίβας του κινηματογράφου, όπως και αναμνηστικά από ταινίες, όπως το σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε στην κλασική ταινία του 1953 «Διακοπές στη Ρώμη», για την οποία η Χέπμπορν απέσπασε το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου.

Ο Σον Χέπμπορν Φέρερ, πατέρας του οποίου ήταν ο Αμερικανός ηθοποιός Μελ Φέρερ, σημειώνει πως ήθελε να προσφέρει μια πιο προσωπική ματιά της ζωής της Βρετανίδας ηθοποιού, η οποία αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια της σε φιλανθρωπικό έργο, ενώ έγινε πρέσβειρα καλής θέλησης της UNICEF.

«Ζούσε μια σεμνή ζωή, μια απλή ζωή και ίσως εκεί να βρίσκεται το κλειδί γιατί παραμένει τόσο αγαπημένη σήμερα» δήλωσε ο γιος της Όντρεϊ Χέπμπορν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Η Όντρεϊ Χέπμπορν γεννήθηκε το 1929 στη συνοικία Ισέλ των Βρυξελλών, από Ολλανδή μητέρα και Βρετανό πατέρα.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις σπουδές της στο μπαλέτο, για να καταπιαστεί αργότερα με την υποκριτική και να ανέβει το 1951 στη σκηνή του Μπροουντγουέι στη Νέα Υόρκη με το έργο Gigi.

Πρωταγωνίστησε σε μια σειρά επιτυχιών της μεγάλης οθόνης όπως το «Πρόγευμα στο Τίφανις», «Ραντεβού στο Παρίσι», «Ωραία μου Κυρία». Η Όντρει Χέπμπορν πέθανε το 1993 σε ηλικία 63 ετών.

«Πρόκειται για μια ασυνήθιστη έκθεση διότι στερείται πλήρως της πλευράς του Χόλιγουντ της καριέρας της, επομένως πρόκειται για μια γυναίκα που επιστρέφει σπίτι, ξεγυμνωμένη από τον θρύλο, το είδωλο» τόνισε ο Σον Χεπμπορν Φερέρ.

Η έκθεση, στο Espace Vanderborght, θα διαρκέσει έως την 25η Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/Bw6gwM4HejY/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BxCA0z9hthJ/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

« intimate AUDREY « A celebration of Audrey Hepburn's 90th anniversary in her birth town of Brussels. The exhibition will feature hundreds original and re-printed photographs, memorabilia, dresses and accessories, as well as her never before seen fashion drawings and humanitarian writings. ℹ️ www.intimateaudrey.org 🎟️ http://bit.ly/IntimateAudreyTicketsEN ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #proudcollaboration #tigerlily #tigerlilyrugs #rugsthatroar #audreyhepburn #intimateaudreyexhibition #intimateaudrey #hollywood #breakfastattiffanys #icon #humanitarian #eurordis #exhibition #visitbrussels#redcarpet ?#blackcarpet #whatalady#dontmissthis

A post shared by TIGER LILY Rugs And Travel (@tigerlilyrugs) on

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024