Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιτ Μπάτιγκιγκ: Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υποψήφιος των Δημοκρατικών

Πιτ Μπάτιγκιγκ: Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υποψήφιος των Δημοκρατικών

Με τίτλο «Πρώτη Οικογένεια» στο εξώφυλλο του Time, ο Πιτ Μπάτιγκιγκ ποζάρει με τον σύζυγο του στην προσπάθεια του για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος με τους Δημοκρατικούς.

Βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν, απόφοιτος του Χάρβαρντ, μιλάει οκτώ γλώσσες και έχοντας καταπλήξει το αμερικανικό κοινό, φιλοδοξεί να κερδίσει την αμερικανική προεδρία.

Ο 37χρονος Μπάτιγκιγκ, δήμαρχος της πόλης Σάουθ Μπεντ με 100 χιλιάδες κατοίκους στην Ιντιάνα, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού με τον  29χρονο σύζυγό του Τσάστιν Γκλέζμαν, ο οποίος τον στηρίζει απόλυτα.

Όντας αρραβωνιασμένοι για ένα χρόνο, το προηγούμενο μήνα ο Μπάτιγκιγκ ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα, έχοντας στο πλάι τους Δημοκρατικούς, αφού πρώτα κατορθώσει να τους πείσει ότι είναι ο κατάλληλος για τον Λευκό Οίκο.

Στόχος του αποτελεί η αναδιαμόρφωση της χώρας με τον μανδύα που έχει πλέξει η νέα γενιά, με τα νέα δεδομένα και τις δικές της προσταγές.

Σύμφωνα με ορισμένες δημοσκοπήσεις, στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται πίσω από τον γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς.

Ο 29χρονος Τσάστιν Γκλέζμαν είναι πρώην καθηγητής Θεατρολογίας και, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, έχει ζήσει στο πετσί του τον εκφοβισμό, την αποξένωση και την σεξουαλική επίθεση. Αγαπά την συλλογή βιβλίων του Χάρι Πότερ και την Σελίν Ντιόν, ενώ το ζευγάρι έχει δύο σκυλιά.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024