Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GLS 63 2021: Ισχυρή… διάσταση

Mercedes-AMG GLS 63 2021: Ισχυρή… διάσταση

Η κορυφαία έκφραση του μεγαλύτερου και πολυτελέστερου από ποτέ SUV της γερμανικής φίρμας προσφέρει ένα δείγμα γραφής από την κορυφαία AMG έκδοση που αναμένεται να της δώσει μια διαφορετική διάσταση.

Φωτογραφίες: Automedia

H νέα γενιά της GLS πραγματοποίησε την πρεμιέρα της μόλις πριν λίγες εβδομάδες από την έκθεση της Νέας Υόρκης, προβάλλοντας έναν επιβλητικότερο χαρακτήρα  συνεπικουρούμενων των μεγαλύτερων από ποτέ διαστάσεων της, και πλέον, προετοιμάζεται να υποδεχτεί το άγγιγμα της AMG, προσθέτοντας μια ακόμα καλώς νοούμενη ακρότητα στο πληθωρικό παλμαρέ της.

Μια ματιά στην πιο επιθετική όψη, τους διογκωμένους θόλους με τα θηριώδη υψηλών επιδόσεων ελαστικά και κυρίως η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης η οποία πλαισιώνει τον ανασχεδιασμένο και αιχμηρότερο διαχύτη, αρκούν για να την ταυτοποιήσουν ως το κορυφαίο μέλος της γκάμας του μεγαλύτερου SUV της Mercedes-Benz που τυγχάνει και ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας.

Πέρα από τα όσα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της και σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, η νέα γενιά της AMG GLS αναμένεται να επωφεληθεί από τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο turbo κινητήρα  των 4,0 λίτρων ο οποίος στην περίπτωσή της αναμένεται να προσφέρει ισχύ που θα αγγίξει τους 600 ίππους χωρίς να μπορεί διόλου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τους ξεπεράσει.

Παρά το ελαφρύ καμουφλάζ, με δεδομένη την πρόσφατη πρεμιέρα των συμβατικών εκδόσεων της GLS, η κορυφαία σπορ προδιαγραφών εκδοχή της αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της περί τα τέλη του 2020.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024