Δευτέρα 11 Μαϊου 2026
weather-icon 19o
«Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Κασίγιας»

«Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Κασίγιας»

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά μετά το έμφραγμα που υπέστη, σύμφωνα με τον πρώην γκαρντ της Ρεάλ και καρδιολόγο, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Η είδηση ότι ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο.

Ο «Άγιος» Ίκερ βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να βάλει πρόωρο τέλος στην σπουδαία του καριέρα.

Ο καρδιολογός και πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας, εκτιμώντας δυστυχώς ότι δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 38χρονος γκολκίπερ.

«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσο μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κορμπαλάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 11 Μαϊου 2026
Cookies