Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτοψία» Τσίπρα σε έργα στο οδικό δίκτυο του Ηρακλείου Κρήτης

«Αυτοψία» Τσίπρα σε έργα στο οδικό δίκτυο του Ηρακλείου Κρήτης

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, επιθεωρεί την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαράς

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, επιθεωρεί την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαράς.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει το τμήμα του ΒΟΑΚ, Γούβες – Χερσόνησος και θα μεταβεί στο ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο του Φράγματος Αποσελέμη.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων ενώ στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

Τσίπρας: Σημαντικό έργο υποδομής

Στο σημαντικό έργο υποδομής «που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Κρήτη» αναφέρεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τη μεγαλόνησο όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Αλ. Τσίπρας σημειώνει: «Η περιοδεία μας στην Κρήτη ξεκίνησε με την επιθεώρηση του έργου στο δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς. Ένα σημαντικό έργο υποδομής που ολοκληρώνεται και που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Κρήτη και κυρίως οι κάτοικοι της Μεσαράς».

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024