Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Τσίπρας διακοπές με τον Πολάκη: Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα

O Τσίπρας διακοπές με τον Πολάκη: Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα

Με τον Παύλο Πολάκη πέρασε τις διακοπές του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας, δικαιώνοντας για άλλη μια φορά όσους υποστηρίζουν ότι ο «αψύς» αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει την πλήρη στήριξη και αποδοχή του πρωθυπουργού παρά τον πολιτικό πάτο που έχει πιάσει με την απίθανη συμπεριφορά του

Με τον Παύλο Πολάκη πέρασε τις διακοπές του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας, δικαιώνοντας για άλλη μια φορά όσους υποστηρίζουν ότι ο «αψύς» αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει την πλήρη στήριξη και αποδοχή του πρωθυπουργού παρά τον πολιτικό πάτο που έχει πιάσει με την απίθανη συμπεριφορά του και τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του, οι οποίες προκάλεσαν και έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις.

Μετά τους έντονους εσωκομματικούς τριγμούς και τις έντονες αντιδράσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο που προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Παύλος Πολάκης, θα περίμενε κανείς ότι ο κ. Τσίπρας θα κρατήσει μια σχετική απόσταση τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, αφού στη Βουλή τον στήριξε πλήρως μετατρέποντας μάλιστα την πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ψήφο εμπιστοσύνης.

Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας δεν φαίνεται να κρατά ούτε τα προσχήματα, έστω και τυπικά.

Βέβαια, για όσους γνωρίζουν, η νέα κοινή εμφάνιση Τσίπρα-Πολλάκη σε στιγμές χαλάρωσης – που αποδεικνύει και τη στενή φιλική σχέση των δύο ανδρών – δεν προκαλεί καμία έκπληξη.

Άλλωστε ο «αψύς σφακιανός» κατά τον πρωθυπουργό, Παύλος Πολάκης δικαιούται να λέει και να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, έχοντας την πλήρη κάλυψη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα λοιπόν με το protothema.gr που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, από το Μεγάλο Σάββατο όταν επέστρεψε από την Κίνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τους δύο γιους του στο Ρέθυμνο και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Πολύριζος« στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου για ολιγοήμερες διακοπές με αφορμή το Πάσχα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής με τον Παύλο Πολάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, το χωριό που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τις παραλίες του νότιου Ρεθύμνου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα -που έχει πιάσει τη μία κορυφή του τραπεζιού και έχει υψωμένο το χέρι του – βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης και στα αριστερά του πρωθυπουργού κάθεται ένα άλλο πρόσωπο το οποίο δεν διακρίνεται. Πίσω από τον κ. Τσίπρα βρίσκεται ένας από τους σερβιτόρους της παραλιακής ταβέρνας, που φαίνεται σχεδόν άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το protothema.gr, ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

Όπως δείχνει η φωτογραφία, μπορεί στο τραπέζι ο Αλέξης Τσίπρας να έχει μια σχετική απόσταση από τον Παύλο Πολάκη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η φιλική σχέση του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας δεν επηρεάστηκε στο παραμικρό από τα τελευταία γεγονότα.

Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας μεσούσης της προεκλογικής περιόδου θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο κ. Πολάκης έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024