Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο μοντέλο με χιτζάμπ και μπουρκίνι στο Sports Illustrated

Το πρώτο μοντέλο με χιτζάμπ και μπουρκίνι στο Sports Illustrated

Στο εξώφυλλο του φετινού τεύχους με τα μαγιό, πρωταγωνίστρια είναι το μοντέλο Χαλίμα Άντεν, Αμερικανίδα με καταγωγή από την Σομαλία.

Πρωτοπορεί και πάλι το Sports Illustrated, αφού για το εξώφυλλο του φετινού του τεύχους με τα μαγιό, επέλεξε να φιλοξενήσει μια γυναίκα με χιτζάμπ και μπουρκίνι!

Το μοντέλο Χαλίμα Αντεν, Αμερικανίδα με καταγωγή από την Σομαλία, φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο, αλλά και στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού (που κυκλοφορεί στις 8 Μαΐου) με δύο μπουρκίνι, ειδικά κατασκευασμένα για την περίσταση.

H Άντεν γεννήθηκε σε έναν προσφυγικό καταυλισμό στην Κένυα και σε ηλικία εφτά ετών μετακόμισε στις ΗΠΑ. Φέτος επέστρεψε στην χώρα που γεννήθηκε για να φωτογραφηθεί για το Sports Illustrated: «Σκεφτόμουν τον εαυτό μου στην ηλικία των έξι ετών, σε αυτή την χώρα, στο προσφυγικό καμπ», δήλωσε η 21 ετών Χαλιμά Άντεν στο Sports Illustrated κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

«Να μεγαλώσω, να ζήσω το αμερικανικό όνειρο και να γυρίσω στην Κένυα για να φωτογραφηθώ για το Sports Illustrated στα πιο όμορφα σημεία της χώρας, αυτό νομίζω πως είναι μια ιστορία που κανείς δεν μπορεί να επινοήσει», ανέφερε η Χαλιμά Άντεν.

Και πρόσθεσε: «Οι νέες μουσουλμάνες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει σεμνή εκδοχή του μαγιό διαθέσιμη, ώστε να γίνονται μέλη στις ομάδες κολύμβησης, να κάνουν πισίνα στα σχολεία και να πηγαίνουν με τους φίλους τους στην παραλία. Οι μουσουλμάνες πρέπει να αισθάνονται δυνατές ώστε να κάνουν αυτό το βήμα και να το κάνουν άνετα, ενώ φορούν ένα μπουρκίνι».

Η Χαλίμα Άντεν έγινε γνωστή το 2016, όταν κέρδισε τον τίτλο της Μις Μινεσότα αφού είχε εμφανιστεί στα καλλιστεία φορώντας και εκεί χιτζάμπ και μπουρκίνι.

Σύντομα υπέγραψε με την IMG Models και το φθινόπωρο του 2017 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Εκ μέρους του περιοδικού, η συντάκτρια MJ Day επισήμανε πως στόχος ήταν «να δώσουμε άλλο ένα παράδειγμα του πόσες πλευρές και οπτικές έχει η ομορφιά».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024