Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κλείδωσε» τη 2η θέση η Νάπολι και «βύθισε» τη Φροζινόνε

«Κλείδωσε» τη 2η θέση η Νάπολι και «βύθισε» τη Φροζινόνε

Η Νάπολι πέρασε νικηφόρα από το «Stadio Benito Stirpe» (0-2) και ουσιαστικά κλείδωσε τη δεύτερη θέση στη Serie A, ενώ η Φροζινόνε μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία

Σε έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Νάπολι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φροζινόνε για την 34η αγωνιστική της Serie A, με τους Παρτενοπέι να κερδίζουν εύκολα με 2-0 χάρη στα γκολ των Μέρτενς και Γιουνές.

Με αυτό το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» ουσιαστικά τη δεύτερη θέση, καθώς απέχουν 8 βαθμούς από την τρίτη Ιντερ, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο -10 από την 17η Ουντινέζε και μόνο με θαύμα θα καταφέρουν να σωθούν. Μάλιστα, ενδέχεται να υποβιβαστεί μαθηματικά ακόμα και αυτή την αγωνιστική, αν οι Ουντινέζε και Τζένοα κερδίσουν τους αγώνες τους.

Στα του παιχνιδιού, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του «Stadio Benito Stirpe» και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη. Η Νάπολι μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 19’ με τον Μέρτενς, ενώ στο 49’ ο Γιουνές έκανε το 2-0 και «σφράγισε» το τρίποντο της νίκης.

Οι Παρτενοπέι είχαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, αλλά τόσο η προσπάθεια του Καγιεχόν όσο και του Ρουίς σταμάτησαν στο δοκάρι του πορτιέρο της Φροζινόνε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024