Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς σημαντικό παίκτη τους οι Μπακς στα ματς κόντρα στους Σέλτικς

Χωρίς σημαντικό παίκτη τους οι Μπακς στα ματς κόντρα στους Σέλτικς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα έχει τη δημιουργικότητα και το περιφερειακό σουτ του Μάλκολμ Μπρόγκντον να του ανοίγει διαδρόμους κόντρα στους Σέλτικς

Οι Μιλγουόκι Μπακς προετοιμάζονται για τη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς με φόντο την πρόκριση στον τελικό της Ανατολής. Μια εξαιρετικά αμφίρροπη σειρά στην οποία κάθε παράμετρος και κάθε απουσία θα παίξει τον ρόλο της.

Ο κόουτς Μπούντεχολζερ λοιπόν θα πρέπει τουλάχιστον για τα δύο πρώτα ματς της σειρά με τους Κέλτες, να καταστρώσει τα σχέδιά του χωρίς τον Μάλκολμ Μπρόγκντον. Ο 26χρονος γκαρντ, στην τρίτη του χρονιά στη Λίγκα αλλά και την ομάδα, ήταν καλύτερος από ποτέ στη regular season σκοράροντας (15.6π) και σουτάροντας (50.5%) καλύτερα από ποτέ, ενώ είχε και 4.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μ.ο. στα 64 ματς που αγωνίστηκε.

Λογίζεται ως ο βασικός γκαρντ των Ελαφιών, δίνοντας πολύ σημαντικές λύσεις από το τρίποντο, αλλά ταλαιπωρείται από την αρχή της σεζόν από πελματιαία απονευρωσίτιδα, η οποία τελικά τον κατέβαλε και βρίσκεται στα πιτς από τις 15 Μαρτίου. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα έδινε 6-8 εβδομάδες αποχής και πλέον ο Μπρόγκντον μπαίνει στη 7η.

Όπως και να έχει, το χρίσμα βασικού στα playoffs έχει πάρει ο Στέρλινγκ Μπράουν ο οποίος τα πήγε… συμπαθητικά κόντρα στους Πίστονς κόντρα στους οποίους αγωνίστηκε για 25.8 λεπτά ανά ματς έχοντας 8.3 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024