Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Στις επάλξεις ο Πρίντεζης

Ολυμπιακός : Στις επάλξεις ο Πρίντεζης

Ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του και έβγαλε όλο το πρόγραμμα του Ντέιβιντ Μπλατ την Μεγάλη Παρασκευή (26/4)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας για τον Ολυμπιακό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε και τον Γιώργο Πρίντεζη να βγάζει το πρόγραμμα της ομάδας του και να τίθεται στη διάθεση του.

Ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, υπέφερε από σπασμούς στη μέση. Αργά και μεθοδικά προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του τις επόμενες ημέρες και από την Μεγάλη Παρασκευή είδε τους πόνους να τον αφήνουν ολοκληρωτικά.

Στην χαλαρή προπόνηση που έγινε στο φαληρικό κλειστό ο Πρίντεζης ένιωθε καλύτερα, αφήνοντας στο παρελθόν τους σπασμούς στη μέση του.

Τώρα αυτός και η υπόλοιπη ομάδα θα έχουν δύο μέρες ρεπό ελέω γιορτών, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα και να προετοιμάζεται για τα δύο σερί παιχνίδια που θα δώσει με Κολοσσό Ρόδου και Προμηθέα στο ΣΕΦ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024