Κάλεσμα του Σταύρου Θεοδωράκη προς τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές με γνώμονα την ευρωπαϊκή αναγέννηση και αναλογιζόμενοι το μέλλον των παιδιών τους και του τόπου.

Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες απηύθυνε από τα Χανιά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε την περιοχή των Βουκολιών όπου πραγματοποιείται το παραδοσιακό παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής, συνομίλησε με μικροπωλητές, κατοίκους και επισκέπτες.  Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές με γνώμονα -όπως είπε- την ευρωπαϊκή αναγέννηση και αναλογιζόμενοι το μέλλον των παιδιών τους και του τόπου.

«Πάντα υπάρχει χρόνος για μια βόλτα στις Βουκολιές, ειδικά μια μέρα σαν τη σημερινή. Στο “Ποτάμι”, ταξιδεύουμε σε όλη τη χώρα, συζητάμε με πολίτες, τους ακούμε, μας ακούνε, με στόχο στις 26 Μάη να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες, και να πουν ναι στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση την οποία προσπαθεί να πετύχει το “Ποτάμι”. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους πατριώτες μου, με καθαρό μυαλό να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Κρήτης και το μέλλον της Ευρώπης σε ένα μήνα από τώρα», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr