Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κικίλιας για Πολάκη: Μεγαλύτερη ντροπή είναι αυτή του Αλέξη Τσίπρα

Κικίλιας για Πολάκη: Μεγαλύτερη ντροπή είναι αυτή του Αλέξη Τσίπρα

«Η σκληρή ταύτιση με αυτούς που προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία, είναι σημαντικότερη στην πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ από ότι η ανθρωπιά και μια συγγνώμη», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Για fake news της κυβέρνησης κάνει λόγο  ο Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στα περί περικοπής του δώρου Χριστουγέννων από τη Νέα Δημοκρατία.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, που με τις πολιτικές της υπερφορολόγησης διαλύει τη μεσαία τάξη, καταλύει το κράτος δικαίου, αποσαθρώνει τον κοινωνικό ιστό και καταδικάζει τους πολίτες να ζουν σε ανασφάλεια και φόβο», είπε χαρακτηριστικά. Και τόνισε: «Όσα fake news και αν δημιουργήσουν, η αλήθεια πάντα στο τέλος νικά. Και η αλήθεια είναι πως σε τέσσερα χρόνια, αυτοί που θα έσκιζαν τα Μνημόνια, έβαλαν 29 νέους φόρους, μείωσαν μισθούς και συντάξεις, δέσμευσαν τη χώρα σε τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα και σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης».

Επανέλαβε τον στόχο της ΝΔ για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας «μέσα από τη μείωση των φόρων και την έκρηξη των επενδύσεων».

«Αυτή είναι η καλύτερη κοινωνική πολιτική. Νέες και ποιοτικές δουλειές κυρίως για τα νέα παιδιά, προκειμένου να προκόψουν και να ανταμειφθούν. Δε θέλουμε να ζουν από το ήδη πετσοκομμένο χαρτζιλίκι των γονιών και των παππούδων τους. Θέλουμε να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και μαζί να φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζουμε», υπογράμμισε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Σημείωσε ότι «η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται στον υπαρξιακό μύθο του: Εμείς αγωνιζόμαστε κατά της ελίτ. Είναι μύθος, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο “εκλεκτός” της ελίτ. Αποδείχθηκε ότι ο Μητσοτάκης υπηρετεί τους πολλούς και ο Τσίπρας τους λίγους! Ας διαλέξει ο κόσμος».

Σχολιάζοντας την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο κ. Κικίλιας είπε πως οι εκφράσεις του υπουργού αποτελούν ντροπή. «Ο κ. Κυμπουρόπουλος είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Οι εκφράσεις του κ. Πολάκη αποτελούν ντροπή. Και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή, είναι αυτή του κ. Τσίπρα που έσπευσε να τον καλύψει. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η αναλγησία και η σκληρή ταύτιση με αυτούς που προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία, είναι σημαντικότερη στην πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ από ότι η ανθρωπιά και μια συγγνώμη», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης κατά του Μάνφρεντ Βέμπερ ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως ο υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με το ΕΛΚ, τάσσεται υπέρ της προστασίας και φύλαξης των ελληνικών συνόρων με ευθύνη της Ευρώπης, συμμερίζεται και θα στηρίξει την προοπτική να μειωθούν τα δυσβάσταχτα πλεονάσματα.

«Αντιθέτως, ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον. Έχει θέσει τη χώρα σε μια τροχιά με μείζονες παραχωρήσεις σε βάρος της και διαπραγματεύεται υπονομεύοντας το δημόσιο συμφέρον. Το έδειξε η Συμφωνία των Πρεσπών και η αγανάκτηση του Ελληνικού λαού, που δεν λέει να κατασιγάσει», ανέφερε.

Αναφερόμενος στην πρόκληση για τηλεμαχία του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως debate γίνεται μόνο όταν έχουν προκηρυχθεί εθνικές εκλογές, καθώς η Βουλή είναι κλειστή και οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί, αναμετρώνται για να μπορεί να συγκρίνει ο ελληνικός λαός τα προγράμματά τους. «Όλοι πολίτες περιμένουν με προσμονή τη διεξαγωγή των εκλογών και τότε όχι ένα, αλλά δέκα debate. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ας έρθει ο κ. Τσίπρας στο ελληνικό κοινοβούλιο, που θεωρεί προνομιακό του χώρο και ας υπερασπιστεί τα πεπραγμένα του. Μέχρι τότε, καλό είναι να κάνει μια βόλτα στα Σεπόλια, στα Πατήσια και στον Κολωνό, για να μη πιαστεί εντελώς αδιάβαστος» πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024