Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Σαίξπηρ σχολιάζει η Παπακώστα την αθλιότητα Πολάκη

Με Σαίξπηρ σχολιάζει η Παπακώστα την αθλιότητα Πολάκη

Θέση στη δημόσια αντιπαράθεση που έχει ανακύψει με αφορμή την άθλια επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, πήρε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Θέση στη δημόσια αντιπαράθεση που έχει ανακύψει με αφορμή την άθλια επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, πήρε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

«Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ λέει «θα σε καλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος». Αυτό το πνεύμα απηχεί σε μένα η επίμαχη δήλωση. Αυτό το πνεύμα παρακμής του πολιτικού λόγου συμπίπτει με την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και δημιουργεί τους ανάλογους συνειρμούς…» αναφέρει η κ. Παπακώστα αναφερόμενη προφανώς στη δήλωση Πολάκη.

Στη συνέχεια όμως, προσθέτει σημειώνοντας ότι «όσοι, όμως, οχυρώνονται πίσω από τους ΑμΕΑ, ως ασπίδα του Αχιλλέα, δεν θα αποφύγουν στο τέλος να αποκαλυφθεί η κρυφή τους ατζέντα, η οποία στηρίζεται στον κοινωνικό δαρβινισμό, διότι πιστεύουν ότι οι ΑμΕΑ κοστίζουν…».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024