Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Καρακώστα τάσσεται στο πλευρό του Παύλου Πολάκη λέγοντας ότι «αυτό που είπε είναι αλήθεια, απλά δεν χρειαζόταν να το πει».

Στο πλευρό του Παύλου Πολάκη η Εύη Καρακώστα.

«Αυτό που είπε ο Πολάκης είναι αλήθεια, απλά δεν χρειαζόταν να το πει. Το τεράστιο ζήτημα είναι ότι και ο κ. Κυμπουρόπουλος και ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε απαξίωνε την κοινωνική πολιτική που γίνεται από τη δική μας κυβέρνηση απέναντι σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, που πράγματι χρειάζονται το επίδομα και την ενίσχυση», δήλωσε η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα.

Μάλιστα η κ. Καρακώστα πρόσθεσε ότι «γενικά ο κ. Πολάκης έχει έναν δικό του τρόπο να εκφράζεται. Πολλές φορές είναι και μπρουτάλ».

Εξέφρασε δε την άποψη ότι δόθηκε μεγαλύτερη έκταση στο θέμα απ’ όση χρειαζόταν, ενώ εκτίμησε ότι θα έπρεπε η πολιτική επικαιρότητα να εστιάζει στο κυβερνητικό πλεόνασμα. «Για να γίνει θέμα τριών ημερών μπορούσε να συζητηθεί, να ειπωθεί, να κλείσει», είπε και πρόσθεσε ότι πλεόνασμα :είναι επίκαιρο το πόσο μεγάλο βγήκε. Και αντί να πιάσουμε αυτό το μέγεθος και να το αναλύσουμε ασχολούμαστε με τον Πολάκη και τον Κυμπουρόπουλο».

«Έχουν και οι δυο άδικο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr