Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυμπουρόπουλος: Με πείραξε η ουσία και όχι το ύφος Πολάκη - Ήθελα πιο σταράτη στάση από Τσίπρα

Κυμπουρόπουλος: Με πείραξε η ουσία και όχι το ύφος Πολάκη – Ήθελα πιο σταράτη στάση από Τσίπρα

Με περίσσια αξιοπρέπεια απάντησε για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος στις αθλιότητες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Με περίσσια αξιοπρέπεια απάντησε για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος στις αθλιότητες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος παρά το σάλο για την ανοίκεια επίθεσή του, κρύφτηκε πίσω από την «ασπίδα» που ύψωσε ο πρωθυπουργός, καθώς  δεν είχε ούτε την στοιχειώδη ευαισθησία να ανακαλέσει.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος μιλώντας στο Open Tv, σχολίασε τόσο τη στάση του κ. Πολάκη όσο και αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να τον καλύψει. «Είναι μία άποψη ενός πολίτη, τυγχάνει να είναι υπουργός. Έτσι την αντιμετωπίζω, την ακούω, την φιλτράρω και προχωράω» είπε αναφερόμενος στην ανάρτηση Πολάκη στο Facebook προσθέτοντας: «Δεν θα σταματήσει η πορεία μου από την γνώμη ενός ανθρώπου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα φτάσω εκεί που θέλω και μπορώ να φτάσω».

Το θέμα αναπηρία που για εμάς, σημείωσε ο κ. Κυμπουρόπουλος,  μεταφράζεται ως τα εμπόδια που δημιουργεί η ίδια η κοινωνία για να μην είσαι ενεργός πολίτης. Η αντιμετώπισή της αναπηρίας, είναι ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, ανέφερε.

Ερωτηθείς τι θα έκανε αν τον συναντούσε τον κ. Πολάκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε: «Θα ήθελα να κάνω διάλογο για να δω τι έχει να πει. Η προσωπική επαφή ανοίγει δρόμους και επικοινωνίες. Θα ήθελα να ακούσω τη βαθύτερη του σκέψη. Θα τον άκουγα τι έχει να πει».

Αναφορικά με τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απέναντι στα όσα είπε ο Παύλος Πολακης, σημείωσε:  «Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει. Να μην κάνει μία απλή κάλυψη και να συνεχίσει». Σημείωσε ακόμη ότι «ήθελα μία πιο σταράτη, πιο πολιτική στάση από τον πρωθυπουργό».

Μάλιστα, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που του είπαν ένα μπράβο και του έδωσαν συγχαρητήρια για την πορεία του και το πως έφτασε εδώ.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024