Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Game of Thrones: Τι απαντά η «Άρια» για την viral σκηνή της

Game of Thrones: Τι απαντά η «Άρια» για την viral σκηνή της

Η απρόσμενη σκηνή που εκτυλίχθηκε στο Game of Thrones με πρωταγωνίστρια την «Άρια Σταρκ», έχει προκαλέσει σάλο στα social

Η πολυβραβευμένη σειρά-φαινόμενο, βρίσκεται στην τελευταία του σεζόν και φυσικά κάθε νέο Game of Thrones επειδόδιο, σχεδόν μονοπωλεί τα social media.

Η απρόσμενη ερωτική σκηνή που εκτυλίχθηκε στο Game of Thrones με πρωταγωνίστρια την Άρια Σταρκ (Μέισι Γουίλιαμς), έχει προκαλέσει σάλο στους fans της σειράς, καθώς στο δεύτερο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του Game of Thrones, παρακολουθούμε την πρώτη σεξουαλική εμπειρία της Άρια Σταρκ με γιο του Ρόμπερτ Μπαράθεον.

Η ερωτική σκηνή δυσαρέστησε αρκετούς από τους fans της επικής σειράς του HBO, δεδομένου ότι όλοι είχαν γνωρίσει τον χαρακτήρα της Άρια Σταρκ, από το 2011 όταν ακόμα εκείνη ήταν παιδάκι.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη εξέλιξη στη σειρά, έκλεψε την παράσταση λίγο πριν την μεγάλη μάχη, μεταξύ νεκρών και ζωντανών, που θα παρακολουθήσουμε στο τρίτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου.

Η ίδια η 22χρονη Μέισι Γουίλιαμς,  μετά την προβολή του επίμαχου επεισοδίου και τον σάλο που προκλήθηκε, φάνηκε πως αντιμετωπίζει τα όσα έγιναν με χιούμορ, ενώ αποκάλυψε πως τη φρίκαρε περισσότερο το γεγονός ότι οι γονείς της την είδαν να κάνει σεξ στον τηλεοπτικό τους δέκτη.

Συγκεκριμένα η Μέισι Γούλιαμς έγραψε στο Twitter:

«Αν νιώσατε εσείς άβολα, σας ενημερώνω ότι η μητέρα μου, ο πατριός μου, οι δύο αδελφές μου και οι 4 αδελφοί μου έχουν ήδη πιθανότατα δει αυτήν την σκηνή. Χαχα σκοτώστε με!»

Η αντίδραση της «μεγάλης αδελφής»

Η Σόφι Τέρνερ, που υποδύεται στη σειρά την Σάνσα (αδελφή της Άρια Σταρκ) δεν άφησε ούτε εκείνη ασχολίαστη την επίμαχη σκηνή και δημοσίευσε ένα βίντεo στο Instagram, στο οποίο παρουσιάζει τη δικήτης άπαοψη επί του viral θέματος.

«Λόγω του Πάσχα, μάλλον το Game of Thrones ήθελε η συγκεκριμένη ιστορία να έχει ένα πασχαλινό λαγουδάκι να χοροπηδήσει ανάμεσα στα πόδια της Άρυα», είπε η Τέρνερ, φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι και πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024