Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στη Δράμα για την πρόκριση στα ημιτελικά

Ολυμπιακός: Στη Δράμα για την πρόκριση στα ημιτελικά

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Δράμα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Handball Premier.

Μια νίκη μακριά από την πρόκρισή της στα ημιτελικά της Handball Premier βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι την Κυριακή επικράτησαν εύκολα εντός έδρας της Δράμας για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης και πλέον πηγαίνουν στην Μακεδονία για να σφραγίσουν το εισιτήριό τους για την τελική 4άδα.

Η αποστολή των Πειραιωτών αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για την Δράμα, ενώ το παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στις 17:00. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του με εξαίρεση τον Τερλέσκι που ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μιλώντας ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τη Δράμα, δήλωσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αφού η Δράμα πάντα παρουσιάζεται καλύτερη στην έδρα της με όποιον και να παίζει. Εμείς θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και τελειώσουμε τη σειρά στο 2-0 την Τετάρτη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024