Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς 12 παίκτες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Χωρίς 12 παίκτες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Μία ντουζίνα παίκτες «τριφυλλιού» δεν γυμνάστηκαν κανονικά. Κάτσε και Θεοχάρης αποχώρησαν και περιμένουν να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Σε αποσύνθεση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης είναι αρκετά, ενώ να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Ινσούα, Οικονόμου, Δώνης.

Στην προπόνηση της Τρίτης πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Μακέντα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος, Άλτμαν, Σέχου, Χατζηθεοδωρίδης, Μουνιέ.

Οι Κάτσε, Θεοχάρης, παράλληλα, δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση. Αποχώρησαν με ενοχλήσεις και θα υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι σε μισό γήπεδο κι ανοίγματα.

Το πρωί της Τετάρτης στις 10.30 π.μ. θα προπονηθεί ένα γκρουπ παικτών και το απόγευμα στις 5μ.μ. θα προπονηθεί όλη η ομάδα.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024