Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάτος: «Θα το θυμάμαι για πάντα»

Μάτος: «Θα το θυμάμαι για πάντα»

Ο Λέο Μάτος, υποστήριξε πως αυτό που έζησε το βράδυ της Κυριακής με τον Λεβαδειακό θα το θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου, Λέο Μάτος μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλιάς για την μεγάλη βραδιά που έζησε ο ίδιος, αλλά και όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Πήγαμε με συνοδεία από 5.000 κόσμο από το γήπεδο στο Λευκό Πύργο, το οποίο είναι το σύμβολο της πόλης και εκεί υπήρχαν ακόμη περισσότεροι, δεν ξέρω πόσοι χιλιάδες άνθρωποι. Ήταν υπέροχο… Ήταν μια αξέχαστη μέρα. Θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μια μέρα που δεν θα μπορούσε να ήταν πιο τέλεια.

Πρώτον, επειδή πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα στο σπίτι. Θα μπορούσε να είχε γίνει και νωρίτερα αλλά το… τελειώσαμε στο σπίτι μας, σε ένα γεμάτο γήπεδο, σε μια ηλιόλουστη ημέρα και παίζοντας απέναντι σε μια θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα. Ήταν μια ημέρα για παράσταση που είχαμε στόχο να παίξουμε καλά.

Το μόνο που θα ήθελα ήταν να προσθέσω ένα γκολ για να γίνουν όλα σωστά αλλά ανεξάρτητα από αυτό, το θέαμα ήταν εντυπωσιακό από την πρώτη στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη».

Όσο για τον ίδιο: «Για μένα ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν ο πρώτος τίτλος. Έπαιξα για τη Φλαμένγκο, την Μαρσέιγ, στην Ουκρανία για δύο ομάδες και ποτέ δεν κέρδισα έναν τίτλο πρωταθλήματος. Στην Ουκρανία ήμουν φιναλίστ στο Κύπελλο και στο Europa League αλλά δεν είχα πάρει το πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος, από την πλευρά του, δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα για 34 χρόνια. Ήταν υπέροχο γιατί φώναξαν τους παίκτες του προηγούμενου πρωταθλήματος. Τηλεφώνησαν σε έναν προς έναν τους παίκτες και έκαναν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στους βετεράνους. Το πάρτι ήταν θαυμάσιο. Δείξαμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα…».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024