Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου που φέρνει αλλαγές στο Λύκειο και αναμένεται να περάσει από τη Βουλή με διαδικασίες εξπρές μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη εκφράζουν μαθητές, καθηγητές, και γονείς

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου που φέρνει αλλαγές στο Λύκειο και αναμένεται να περάσει από τη Βουλή με διαδικασίες εξπρές μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη εκφράζουν μαθητές, καθηγητές, και γονείς που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στο κέντρο της πόλης.

Οι μαθητές πορεύτηκαν στο κέντρο της πόλης και κατέληξαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης μάλιστα, όπως μεταδίδει η voria.gr, μερίδα διαδηλωτών πέταξε αβγά στο ΥΜΑΘ.

Όπως γράφουν τα τρικάκια που πέταξαν στον δρόμο τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών, ρίχνουν άκυρο στον νόμο που κάνει το σχολείο χειρότερο.

Μέλος της συντονιστικής και μαθήτρια Λυκείου, η Αθηνά Ιωαννίδου, αναφέρει μιλώντας στη voria.gr, ότι με την μείωση των μαθημάτων γενικής παιδείας στο λύκειο που προβλέπει ο νόμος, η μόρφωση δεν θα είναι ολόπλευρη και οι μαθητές θα χάσουν το ενδιαφέρον τους για το σχολείο.

«Επίσης με το να μειώνουν τις θέσεις στο μηχανογραφικό περιορίζουν ακόμα περισσότερο τις επιλογές των παιδιών, που πρέπει να συμπληρώνουν το μηχανογραφικό τους ήδη από τη Β’ Λυκείου» προσθέτει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr