Η Χετάφε επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και επικρατώντας της Σεβίλλης με 3-0, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο, η Χετάφε άνοιξε το σκορ στο 33′, έπειτα από χρήση του VAR, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάτα.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Σεβίλλη πίεσε, ωστόσο το γκολ ήρθε και πάλι για την Χετάφε. Ίδιος τρόπος με το πρώτο τέρμα, διαφορετικός εκτελεστής.

Αυτή τη φορά ο Μολίνα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Παράλληλα αποβλήθηκε ο Εσκουντέρο για την Σεβίλλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο ημίχρονο, με την Χετάφε να βρίσκει και 3ο γκολ στο 53 και πάλι με τον Μολίνα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με τη νίκη αυτή η Χετάφε ξέφυγε με 2 βαθμούς από την Σεβίλλη στην 4η θέση και πλέον είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα για ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.