Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λουκάο στέλνει τον Απόλλωνα Λάρισας στα μπαράζ!

Ο Λουκάο στέλνει τον Απόλλωνα Λάρισας στα μπαράζ!

Οι Θεσσαλοί νίκησαν με 1-0 τον Πλατανιά στο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση και με βαθμό την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ηρόδοτο κλειδώνουν το μπαράζ.

Την πιο σημαντική νίκη του στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας το απόγευμα της Κυριακής, με τους Θεσσαλούς να κερδίζουν εντός έδρας με 1-0 τον Πλατανιά στο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Μπελά με το γκολ του Λουκάο έκαμψε την αντίσταση των Κρητικών και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό την επόμενη και τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ηρόδοτο, προκειμένου να «κλειδώσει» την παρουσία της στα μπαράζ ανόδου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Λουκάο εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα που έγινε από δεξιά και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκολτζ για το 1-0. Ο Απόλλων Λάρισας στο πρώτο μέρος κυριάρχησε απόλυτα και παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο Ουές απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 72’ έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Ποζατζίδης εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Μαντζάρη. Ετσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους Θεσσαλούς να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία νίκη.

Με αυτή το τρίποντο ο Λάρισας προσπέρασε στη δεύτερη θέση τον Πλατανιά, έφτασε τους 54 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τους Κρητικούς. Το συγκρότημα του Μπελά χρειάζεται έναν βαθμό στο τελευταίο ματς του φετινού πρωταθλήματος με τον Ηρόδοτο, προκειμένου να σφραγίσει τα μπαράζ. Πάντως, δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς ο Ηρόδοτος θα «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Πλατανιάς από την άλλη, αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στον Ηρακλή.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (87΄ Κοντοές), Ράμος, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Λουκάο, Τασιουλής (70΄ Γκουντρουμπής), Μπραμπίγια (45΄ λ.τρ. Μαρκολίνο).

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκολτζ, Ουές, Ποζατζίδης Σ., Τσαμούρης (58΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Μπόρχες, Κόρτσαμ (83΄ Λάζιτς).

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024