Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιλουτίνοφ: Το ρεκόρ 10ετίας του Σέρβου γίγαντα

Μιλουτίνοφ: Το ρεκόρ 10ετίας του Σέρβου γίγαντα

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ξεχώρισε στη νίκη των Ερυθρόλευκων στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο λιμάνι.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι σημείο αναφοράς στους Ερυθρόλευκους και ίσως πλέον ο μοναδικός λόγος για να κοιτάει κάποιος την ομάδα του Πειραιά, αφού κακά τα ψέματα, η χρονιά θεωρείται τελειωμένη.

Όσο δεν αλλάζουν τα πράγματα στην Α1 με την ΚΕΔ, και με δεδομένο ότι στους τελικούς δεν πρόκειται να μπουν ξένοι διαιτητές, οι Πειραιώτες ήδη κοιτούν την επόμενη χρονιά.

Όχι όμως ο Μίλου που συνεχίζει να σαρώνει τα ρεκόρ με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ έχοντας 14 πόντους και 18 ριμπάουντ και φτάνοντας για τέταρτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα σε «double-double».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 18 ριμπάουντ του, είναι νέο ρεκόρ περιόδου για την Betshop Basket League αφού το προηγούμενο ήταν τα 17 που είχε ο ίδιος στο εκτός έδρας ματς με τον Χολαργό, ο Τζόε Ντόρσεϊ στα τρία τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου και ο Οκτάβιους Έλις στο ματς του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα τα 18 ριμπάουντ είναι η μεγαλύτερη επίδοση της τελευταίας 10ετίας για τον Ολυμπιακό!

Όπως μας ενημερώνει ο ΕΣΑΚΕ: «Για να βρούμε μεγαλύτερη της χθεσινής, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 27 Απριλίου 2009 όταν ο Γιάννης Μπουρούσης μάζεψε 19 ριμπάουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels. Ως εκ τούτου, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σημείωσε χθες και νέο ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο Μιλουτίνοφ, αφού προχώρησε και σε άλλα προσωπικά επιτεύγματα.

Έχοντας λοιπόν 5/10 δίποντα στο ΟΑΚΑ, έφτασε τα 289 εύστοχα σουτ στην Α1 και έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού, αφήνοντας πίσω του τον αείμνηστο Ρόι Τάρπλεϊ που είχε 284 στη σεζόν 1993-94.

Τέλος, με τα 13 αμυντικά του ριμπάουντ, ο Μιλουτίνοφ έφτασε τα 314 στην καριέρα του στην Betshop Basket League και έγινε ο 3ος της λίστας των ξένων παικτών των Ερυθρόλευκων αφού ξεπέρασε τον Ματ Λοτζέσκι που είχε 302 στην τετραετία 2013-17.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024