Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με έγκριση Χιμένεθ επανέρχεται για Ντιένγκ η ΑΕΚ

Με έγκριση Χιμένεθ επανέρχεται για Ντιένγκ η ΑΕΚ

Ο μέσος από το Μάλι «παίζει» ξανά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Ο Αλιού Ντιένγκ της Αλζέρ αποτέλεσε έναν από τους στόχους του Γενάρη για την ΑΕΚ, για τη θέση του αμυντικού χαφ. Η Ένωση ψάχτηκε για την περίπτωση του 21χρονου από το Μάλι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την προχωρήσει. Κάτι που πάντως δεν αποκλείεται να συμβεί το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να παραμένει «ζεστή» για τον Ντιένγκ. Κάτι που φαίνεται να προκύπτει έπειτα και από τη θετική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ για τον παίκτη. Ο Ισπανός τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ θετική άποψη για τον νεαρό μέσο και έχει δώσει την έγκρισή του ώστε η υπόθεση να προχωρήσει.

Η Ένωση λοιπόν, που κοιτάζει στην αγορά και για χαφ, κρατά ψηλά στη λίστα της τον Ντιένγκ. Ο μέσος από το Μάλι δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Αλζέρ και εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή σε αυτό το κομμάτι, τότε η υπόθεση μπορεί να έρθει στα μέτρα της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντιένγκ είναι απόλυτα ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αφήνοντας ορθάνοικτο παράθυρο αποχώρησης από την Αλζέρ, μιλώντας στον Τύπο της Αλγερίας. «Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο στόχος μου όταν έφυγα από το Μάλι ήταν να επιδιώξω μία επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ευρώπη. Θέλω να παίξω σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ήξερα ότι η Αλζέ μπορεί να με βοηθήσει να υλοποιήσω το όνειρό μου. Ειλικρινά όμως τώρα θέλω να επικεντρωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί πρέπει να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον μου με κίνδυνο να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα δούμε τι πρέπει να γίνει. Πρόκειται για μία ερώτηση που αφορά το πεπρωμένο και τίποτα άλλο», είπε ο Ντιένγκ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024