Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιμίκας: «Ό,τι δεν καταφέραμε φέτος, θέλουμε να το καταφέρουμε του χρόνου»

Τσιμίκας: «Ό,τι δεν καταφέραμε φέτος, θέλουμε να το καταφέρουμε του χρόνου»

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε έναν μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό με την προσδοκία να πετύχουν του χρόνου ό,τι δεν κατάφεραν φέτος, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Nα πετύχει ό, τι δεν κατάφερε φέτος ευχήθηκε για τη νέα σεζόν ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία (21/4, 19:00) ενώ μίλησε και για τον ανταγωνισμό του με τον Λεονάρντο Κούτρη αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιμίκας για: 

-το ματς με τη Λαμία: «Προσεγγίζουμε κάθε ματς με σοβαρότητα. Θέλουμε να νικάμε κάθε παιχνίδι. Έτσι είναι ο Ολυμπιακός, θέλει μόνο νίκες».

-τον φετινό Ολυμπιακό: «Είμαστε μια οικογένεια, έχουμε πολύ καλό κλίμα. Όλα τα παιδιά είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Ήμασταν μια νέα ομάδα, θέλαμε λίγο το χρόνο μας για να βρεθούμε, αλλά μετά από λίγο καιρό αρχίσαμε να βγάζουμε τον καλό μας εαυτό. Του χρόνου θα είμαστε από την αρχή πιο έτοιμοι. Ό,τι δεν καταφέραμε φέτος, θέλουμε να το καταφέρουμε του χρόνου».

-τη φετινή επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε μια πολύ καλή ομάδα και σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Όποιος φεύγει και παίζει επιστρέφει καλύτερος. Προσπάθησα να δώσω το καλύτερο όποτε με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό».

-τον ανταγωνισμό με τον Κούτρη για τη θέση του αριστερού μπακ: «Μέσα από τον ανταγωνισμό γίναμε και οι δύο καλύτεροι. Είχαμε σχεδόν ίδιες συμμετοχές. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης».

-την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος ήταν από την αρχή δίπλα μας. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε την επόμενη σεζόν να είναι δίπλα μας γιατί έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και πάμε για τίτλους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024