Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τράβηξε... χειρόφρενο η Τσέλσι, αλλά δεν το πλήρωσε

Τράβηξε… χειρόφρενο η Τσέλσι, αλλά δεν το πλήρωσε

Φεστιβάλ γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ με την αξιόμαχη Σλάβια να μην τρομοκρατείται από τους Πέδρο και Ζιρού και να χάνει με ψηλά το κεφάλι (4-3) από την Τσέλσι που μετά το 4-1 τράβηξε... χειρόφρενο

Το 1-0 υπέρ της Τσέλσι δεν άφηνε περιθώρια για αισιοδοξία στους Τσέχους ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο. Ωστόσο αυτό που παρακολούθησαν οι θεατές του Στάμφορντ Μπριτζ ήταν ένα φεστιβάλ γκολ από τις δύο ομάδες, με τους παίκτες της Σλάβια Πράγας να μη… μασάνε και να συμμετέχουν στη γιορτή κλείνοντας με το κεφάλι ψηλά την πιο επιτυχημένη πορεία της σύγχρονης Ιστορίας της στην Ευρώπη.

Ο Σάρι θέλησε να τελειώνει με την πρόκριση και έβαλε αρκετούς από τους βασικούς του. Ωστόσο όλα τα λεφτά ήταν οι Πέδρο και Ζιρού που σαν άλλος Ψηλός και Κοντός συνεργάστηκαν αρμονικά και σμπαράλιασαν την άμυνα των Τσέχων.

Μόλις στο 17′ το σκορ ήταν 3-0. Στο 5′ ο Πέδρο έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Ζιρού, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στο 17′ και τον Ζιρού να κάνει το 3-0. Ενδιάμεσα μετά από ενέργεια του Ισπανού εξτρέμ ο Ντελι πέτυχε αυτογκόλ για την ομάδα του.

Στο 26′ με κεφαλιά δυναμίτη ο Σούτσεκ μείωσε σε 3-1 για να σκοράρει με τη σέντρα και πάλι ο Πέδρο (27′) μετά από ενέργεια του Ζιρού για το 4-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου, σε ένα διάστημα που οι Μπλε πετούσαν φωτιές και… έκρυβαν την μπάλα συχνά πυκνά.

Στο δεύτερο μέρος πάντως η Τσέλσι τράβηξε… χειρόφρενο (έχοντας εφησυχάσει) και η Σλάβια βρήκε την ευκαιρία να… δικαιολογήσει τη εξαιρετική πορεία της στη διοργάνωση. Ο σκόρερ Σούτσεκ μοίρασε δύο ασίστ, ο Σέβτσικ πέτυχε δύο γκολ στο 51′ και το 55′ και τελικά η ομάδα της Πράγας έχασε με ψηλά το κεφάλι με το χορταστικό 4-3 να είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών των δύο ομάδων και τους Λονδρέζους να προκρίνονται στους 4 του Europa League με συνολικό σκορ 5-3.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Καντέ, Κόβασιτς, Μπάρκλεϊ (70′ Ζορζίνιο), Πέδρο (86′ Χάντσον – Οντόι), Ζιρού, Αζάρ (65′ Γουίλιαν)

Σλάβια Πράγας: Κόλαρ, Κουντέλα, Ενγκατζιού, Ντέλι, Μπορίλ, Σέβτσικ (77′ Στοχ), Κραλ, Σούτσεκ, Ζμραλ, Τραορέ, Μάσοπουστ (52′ Ολαΐνκα).

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024