Ο πολύπειρος φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, τιμωρήθηκε με οκτώ αγωνιστικές από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αφότου καθύβρισε τον Χιλ Μανθάνο στο παιχνίδι των Ροχιμπλάνκος κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Ο Κόστα που πιθανό να μην συνεχίσει την καριέρα του στον ισπανικό σύλλογο, αρνήθηκε να προπονηθεί την Πέμπτη (18/04) , αφότου ενημερώθηκε ότι ο σύλλογος θα τον τιμωρήσει με πρόστιμο για την λεκτική του «έκρηξη» κατά του διαιτητή του ντέρμπι με την Μπαρτσα, όπως μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, «As», «El Pais» και «Marca».
Τόσο οι Ροχιμπλάνκος, αλλά και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή απέφυγαν να κάνουν κάποιο σχόλιο όταν ρωτήθηκαν.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών