Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βουγιούκας: «Πήρε σφυρίγματα η Ρεάλ, υπάρχει το δεύτερο ματς»

Βουγιούκας: «Πήρε σφυρίγματα η Ρεάλ, υπάρχει το δεύτερο ματς»

Ο Ελληνας σέντερ τόνισε μετά την ήττα από τη Ρεάλ οτι οι Ισπανοί πήραν κάποια σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία του ματς, ενώ στάθηκε και στο «μπλακ-άουτ» των τελευταίων 4 λεπτών.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Ιαν Βουγιούκας μετά το τέλος του πρώτου ματς της Μαδρίτης, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 75-72.

Ο Ελληνας σέντερ που ήταν από τους διακριθέντες των πράσινων απόψε, τόνισε οτι η Ρεάλ πήρε κάποια σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για «break» στο δεύτερο παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή.

Για την εμφάνισή του: «Μακάρι να είχε συνδυαστεί με νίκη. Αυτό που κάναμε στο τέλος, όταν και γυρίσαμε από το -12, συνεχίζοντας με την ίδια προσέγγιση στην επίθεση, δε μας βγήκε από ένα σημείο κι έπειτα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά υπάρχει και η Παρασκευή».

Για το τι έφταιξε: «Νομίζω, ότι ήταν ένας συνδυασμός πολλών. Ο Ταβάρες είναι τέτοιος, που σε αναγκάζει να σουτάρεις από μακριά και αν τα βάλεις, τότε έχει καλώς. Δε βάλαμε, όμως, πόντο σε 4 λεπτά».

Για το αν ήταν υπόθεση ενός σουτ: «Ήταν για ένα σουτ, ή ένα κερδισμένο φάουλ που δεν πήραμε. Γενικά, η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα και περιμένουμε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση την Παρασκευή».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024