Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προελαύνουν στο Μόντε Κάρλο Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Προελαύνουν στο Μόντε Κάρλο Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς διέλυσε με 6-3, 6-0 τον Τέιλορ Φριτζ, ενώ ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ επικράτησε με 6-4, 6-1 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ

Στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters προκρίθηκαν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ, με τον Σέρβο να κερδίζει σαν σε… προπόνηση τον Τέιλορ Φριτζ (6-3, 6-0) και τον Ισπανό να ξεπερνάει σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (6-4, 6-1).

O Τζόκοβιτς μετά τη δύσκολη επικράτηση στον δεύτερο γύρο επί του Φίλιπ Κολσράιμπερ, επέστρεψε σε υψηλές πτήσεις και χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα πήρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Ο Τέιλορ Φριτζ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ανταγωνιστικός, με τον Αμερικανό τενίστα να υποκλίνεται στο μεγαλείο του «Νόλε».

To No 1 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε τις 201 νίκες στις χωμάτινες επιφάνειες σε όλη την καριέρα του και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που απέκλεισε δύσκολα τον Στέφανο Τσιτσιπά με 2-1 σετ.

Τον δρόμο που χάραξε ο Σέρβος ακολούθησε και ο Ναδάλ. Ο Ισπανός είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο, καθώς αντιμετώπισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αλλά παρόλα αυτά πήρε με σχετική άνεση την πρόκριση στην επόμενη φάση του χωμάτινου Masters. Ο Ματαντόρ, ο οποίος έφτασε τις 17 σερί νίκες στο Monte Carlo, θα είναι ο Αργεντινός Γκουίντο Πέγια, ο οποίος απέκλεισε τον Μάρκο Τσετσινάτο με 2-1 σετ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024