Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσιάζεται το πρότζεκτ για το κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Παρουσιάζεται το πρότζεκτ για το κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Το ερχόμενο Σάββατο ο Δήμος Φυλής θα παρουσιάσει το επιχειρησιακό σχέδιο «Φυλή 2021», που περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση της ΑΕΚ στο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια και ειδικά επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου σε αναζήτηση ενός κλειστού που θα γίνει το νέο της σπίτι.

Ένα γήπεδο που αγγίζει τις 10.000 θέσεις, βρίσκεται 500 μέτρα από την έξοδο 5 της Αττικής Οδού και φιλοξένησε την πάλη και το τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα φαίνεται πως το σχέδιο της ΑΕΚ αλλά και της κυβέρνησης έχει προχωρήσει αρκετά, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση όλου του πλάνου το οποίο αφορά το κλειστό αλλά και τις υποδομές σε όλη την έκταση.

Το επιχειρησιακό σχέδιο που θα παρουσιαστεί θα ολοκληρωθείμε σύμπραξη Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και η ΑΕΚ θα έχει κεντρικό ρόλο σε όλο το πρότζεκτ, αφού θα αφορά το νέο της σπίτι. Ο Δήμος Φυλής θα παρουσιάσει επίσημα στο δημαρχείο Άνω Λιοσίων το επιχειρησιακό σχέδιο «Φυλή 2021» που ουσιαστικά θα αφορά το κλειστό αλλά και τη γενικότερη ανάπλαση της περιοχής.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024