Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι αλλαγές στη ζωή του νέου μπαμπά

Οι αλλαγές στη ζωή του νέου μπαμπά

Ελαχιστοποιείται (ή εξαφανίζεται) ο προσωπικός σας χρόνος

Κάθε άνθρωπος ξέρει ότι η ζωή του αλλάζει σημαντικά όταν αποκτά παιδί. Ένας μπαμπάς χρειάζεται περισσότερο χρόνο από μία μαμά για να το καταλάβει και να συνδεθεί με το μωρό, αλλά οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και θα τις ακούσετε σίγουρα από τους φίλους που έχουν ήδη παιδιά.

  • Ελαχιστοποιείται (ή εξαφανίζεται) ο προσωπικός σας χρόνος. Οι περισσότεροι άντρες χρειάζονται χρόνο μετά τη δουλειά για να αποφορτιστούν, αλλά όταν έρχεται η πατρότητα, έρχεται και το μεταμεσονύχτιο ξύπνημα, το κλάμα του μωρού και η συνεργασία με τη μαμά στο τάισμα
  • Γίνεστε πιο υπεύθυνοι. Ο νέος ρόλος μας κάνει να αμφισβητούμε το κατά πόσο είμαστε καλοί ή επαρκείς γονείς, αλλά είναι βοηθητικό να θυμόμαστε ότι όλοι οι άνθρωποι νιώθουν το ίδιο και προχωρούν με το ένστικτο.
  • Προβληματίζεστε για την ικανότητα του φύλου σας. Μπορεί να σας προβληματίζει το ότι η μαμά του παιδιού μπορεί να θηλάσει ή ότι έχει πιο ισχυρό ένστικτο και δέσιμο με το παιδί. Σιγά σιγά όμως, και ο μπαμπάς προσαρμόζεται στις αλλαγές και τις ανάγκες του μωρού.
  • Οι περισσότεροι φίλοι σας θα είναι γονείς. Σίγουρα θα διατηρήσετε τις παλιές φιλίες σας, αλλά τώρα φαίνεται αρκετά σημαντικό το να υπάρχουν στη ζωή σας άνθρωποι που βιώνουν τις ίδιες εμπειρίες με εσάς και μπορούν να λειτουργήσουν σας ομάδα υποστήριξης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024