Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Μαυρίδης «αδειάζει» δημόσια τον Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης «αδειάζει» δημόσια τον Τανιμανίδη

O Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το παρασκήνιο στη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο γνωστός παραουσιαστής και tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων όλο το παρασκήνιο για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Nomads, αλλά και για το τέλος της φιλίας του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης  μίλησε πρώτη φορά για τη ρήτρα των 200 χιλιάδων ευρώ που είχε βάλει ο ΑΝΤ1 στο συμβόλαιό του για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Δεν το έχω πει ποτέ. Είχα 200 χιλιάρικα ρήτρα και δεν μπορούσα να βγω οικειοθελώς από το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν ότι το είπα γιατί ήθελα να έρθω κοντά με τους συμπαίκτες μου, από την πρώτη εβδομάδα τους το είπα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Παρακολουθήστε παρακάτω τι δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίδης:

https://www.youtube.com/watch?v=W-UVgPrRU-4

Το τέλος της φιλίας του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το τέλος της φιλίας του και τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Πολλές φορές προσπαθούμε να μην πούμε. Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Σου είμαι πολύ ειλικρινής. Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να το συνεχίσουμε το Word Party. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε «είναι μια ιδέα του Σάκη». Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις. Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πως το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους.

Αυτό με τους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε σε συνεντεύξεις για το που βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι. Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=hbSItRoxEXI

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024