Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρομακτικές μαρτυρίες από τον κεραυνό στην Ακρόπολη: «Με χτύπησε μία λάμψη»

Τρομακτικές μαρτυρίες από τον κεραυνό στην Ακρόπολη: «Με χτύπησε μία λάμψη»

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες της μίας από τις δύο αρχαιοφύλακες, καθώς και των τουριστών που ήταν μπροστά όταν κεραυνός έπεσε στο κουβούκλιο των εκδοτηρίων της Ακρόπολης.

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες της μιας από τις δύο αρχαιοφύλακες, καθώς και των δύο τουριστών που ήταν μπροστά όταν ένας κεραυνός έπεσε στο κουβούκλιο των εκδοτηρίων της Ακρόπολης.

Οι δύο τουρίστες τραυματίστηκαν ελαφριά από τα τζάμια που εκτοξεύτηκαν από το κουβούκλιο. Ελαφρώς πιο σοβαρή είναι η κατάσταση των δύο αρχαιοφυλακών, μία εκ των οποίων μάλιστα φέρει εγκαύματα και χτυπήματα από τα θραύσματα σε όλο της το σώμα.

Και οι τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Οι δύο τουρίστες πήραν εξιτήριο, ενώ παραμένουν στο νοσοκομείο προληπτικά οι δύο αρχαιοφύλακες.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, τουρίστες περιέγραψαν όλα όσα συνέβησαν όταν ο κεραυνός τραυμάτισε 4 άτομα, δύο γυναίκες και δύο αρχαιοφύλακες.

«Ξαφνικά ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο. Ακούσαμε έναν δυνατό ήχο και προσπαθήσαμε να καλυφθούμε και τότε εκσφενδονίστηκαν κομμάτια και μας χτύπησαν. Κοίταξαν γύρω μου και είδα μία κοπέλα που φώναζε «Κεραυνός» . Τρέξαμε κοντά και περιμέναμε το ασθενοφόρο», ανέφεραν οι δύο τουρίστες στην κάμερα.

Οι τουρίστες αποκάλυψαν στην κάμερα πως μία από τους τραυματίες ήταν μέσα στα αίματα και είχε καμμένα μαλλιά.

«Με χτύπησε μία λάμψη. Έπεσα κάτω. Ήμουν στο φυλάκιο, έβρεχε. Πώς βγήκα δεν ξέρω, με βοήθησε ένας Κινέζος. Είμαι καμένη», περιγράφει η μία από τις δύο τραυματισμένες αρχαιοφύλακες, που μάλιστα μόλις πρόσφατα ανέλαβε υπηρεσία, με οκτάμηνη σύμβαση.  Η ίδια, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έδειξε και τα σημάδια στο σώμα της από το χτύπημα του κεραυνού και από τα θραύσματα που την χτύπησαν.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024