Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγία των Παρισίων : Η γαλλική απάντηση στη «λύση» Τραμπ για την κατάσβεση της φωτιάς

Παναγία των Παρισίων : Η γαλλική απάντηση στη «λύση» Τραμπ για την κατάσβεση της φωτιάς

Ο αμερικανός πρόεδρος πρότεινε ως «λύση» για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων τη χρήση πυροσβεστικών αεροσκαφών, με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας να του απαντά πως αυτό θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική κατάρρευση του ναού.

Μήνυμα συμπαράστασης και …εντολή άμεσης δράσης έστειλε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η πυρκαγιά στο ναό της Παναγίας των Παρισίων ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως τόνισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, «οι Γάλλοι πυροσβέστες έπρεπε να δράσουν άμεσα», ενώ πρότεινε ως καλύτερη λύση τη χρήση πυροσβεστικών αεροσκαφών τα οποία θα έκαναν ρίψεις νερού πάνω από την πυρκαγιά.

Μέσω Twitter έλαβε ωστόσο και την απάντησή του από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Γαλλίας, η οποία τόνισε πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για το ναό.

«Εκατοντάδες πυροσβέστες κάνουν ότι είναι δυνατό για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Όλα τα μέσα έχουν χρησιμοποιηθεί, εκτός από ρίψεις νερού από αεροσκάφη, καθώς αν γινόταν θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική κατάρρευση του οικοδομήματος του καθεδρικού ναού» ήταν το post της Sécurité Civile Fr.

Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ θελήσει να δώσει κάποια οδηγία, να συμβουλευτεί κάποιον που γνωρίζει καλύτερα από εκείνον το εκάστοτε αντικείμενο.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024