Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Παρά την προσπάθεια των μεγάλων κομμάτων να γίνεται κουβέντα μόνο για τα σκάνδαλα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το διακύβευμα των ερχόμενων ευρωεκλογών, το μέλλον της Ευρώπης, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού «κάθε κυβέρνηση φωτίζει τα σκάνδαλα του παρελθόντος». Σημείωσε ότι προφανώς υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα με τη Novartis και κάλεσε τα κόμματα να μη «βιάζονται να αθωώσουν ή να καταδικάσουν». «Εμεις περιμένουμε να δούμε τα στοιχεία της Δικαιοσύνης και μετά να τοποθετηθούμε», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.
Όσον αφορά το θέμα της ασυλίας των βουλευτών εξέφρασε την άποψη ότι αυτό δεν μπορεί να είναι θέμα της βουλής. «Το Ποτάμι πρότεινε στη Συνταγματική Αναθεώρηση για την ασυλία να αποφασίζει ένα δικαστικό συμβούλιο» υπενθύμισε και πρόσθεσε ότι «στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα όμως αρέσκονται στο να πετροβολούν ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου».
Για το θέμα των σεναρίων περί πρόωρων εκλογών ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει «στην επαναστατική γυμναστική της αντιπολίτευσης που προβλέπει εκλογές κάθε δύο μήνες». Εκτίμησε δε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θα εξαντλήσει και την τελευταία μέρα της θητείας του πριν εγκαταλείψει την εξουσία».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!