Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης για Νovartis: Περιμένουμε τη δικαιοσύνη για να τοποθετηθούμε

Θεοδωράκης για Νovartis: Περιμένουμε τη δικαιοσύνη για να τοποθετηθούμε

O επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τα κόμματα να μη «βιάζονται να αθωώσουν ή να καταδικάσουν», με φόντο την υπόθεση Novartis.

Παρά την προσπάθεια των μεγάλων κομμάτων να γίνεται κουβέντα μόνο για τα σκάνδαλα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το διακύβευμα των ερχόμενων ευρωεκλογών, το μέλλον της Ευρώπης, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού «κάθε κυβέρνηση φωτίζει τα σκάνδαλα του παρελθόντος». Σημείωσε ότι προφανώς υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα με τη Novartis και κάλεσε τα κόμματα να μη «βιάζονται να αθωώσουν ή να καταδικάσουν». «Εμεις περιμένουμε να δούμε τα στοιχεία της Δικαιοσύνης και μετά να τοποθετηθούμε», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Όσον αφορά το θέμα της ασυλίας των βουλευτών εξέφρασε την άποψη ότι αυτό δεν μπορεί να είναι θέμα της βουλής. «Το Ποτάμι πρότεινε στη Συνταγματική Αναθεώρηση για την ασυλία να αποφασίζει ένα δικαστικό συμβούλιο» υπενθύμισε και πρόσθεσε ότι  «στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα όμως αρέσκονται στο να πετροβολούν ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου».

Για το θέμα των σεναρίων περί πρόωρων εκλογών ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει «στην επαναστατική γυμναστική της αντιπολίτευσης που προβλέπει εκλογές κάθε δύο μήνες». Εκτίμησε δε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θα εξαντλήσει και την τελευταία μέρα της θητείας του πριν εγκαταλείψει την εξουσία».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024