Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέρκελ για Παναγία των Παρισίων: Καίγεται ένα σύμβολο του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού

Μέρκελ για Παναγία των Παρισίων: Καίγεται ένα σύμβολο του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού

Την οδύνη της εξέφρασε για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι ο Καθεδρικός της Παναγίας των Παρισίων, που καίγεται είναι ένα «σύμβολο της Γαλλίας» και «του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού»

Την οδύνη της εξέφρασε για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι ο Καθεδρικός της Παναγίας των Παρισίων, που καίγεται είναι ένα «σύμβολο της Γαλλίας» και «του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού».

«Αυτές οι φρικτές εικόνες της Παναγίας των Παρισίων να καίγεται είναι οδυνηρές. Η Παναγία των Παρισίων είναι σύμβολο της Γαλλίας και του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού Οι σκέψεις μας είναι με τους Γάλλους φίλους μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπεργκ.

«Η Παναγία των Παρισίων καίγεται και μαζί οι καρδιές μας. Οι σκέψεις μας είναι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους Γάλλους φίλους μας», ανέφερε με ανάρτηση του στο Twitter και ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, δηλώνοντας τη στήριξή του στη Γαλλία για την τεράστια πυρκαγιά που κατακαίει τον Καθεδρικό της Παναγίας των Παρισίων, εκφράζοντας όπως είπε τις «καρδιές» όλων των Γερμανών.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024